Koffie en Lekkers

Koffie en Lekkers is een sociale onderneming. Een koffie en lunchroom die arbeidsmatige activiteiten biedt in een fijne werkomgeving.

Door allerlei omstandigheden kan het zijn dat je vastloopt in het leven en extra hulp nodig hebt om de draad weer op te pakken.

Koffie en Lekkers kan je hierbij ondersteunen. Samen met jou brengen wij je doelen in kaart en passen daarop je werkzaamheden aan. Wij kijken naar wat jij kan, aankan en waar je plezier in hebt. Deze werkzaamheden en de juiste begeleiding kunnen je helpen in jouw herstel en verdere ontwikkeling.

Voor wie

Wij zijn er voor volwassenen (vanaf 18 jaar), die moeilijk lerend zijn of een licht verstandelijke beperking hebben in combinatie met psychische problematiek. 

Samenwerking

Het kan zijn dat de dagactivering bij Koffie en Lekkers voldoende is om te werken aan je herstel. Maar een traject bij ons gaat ook goed samen met een behandeltraject ergens anders. Wij vinden het belangrijk om samen te werken met de mensen die bij jou betrokken zijn. 

Kosten

Voor deelname aan de dagactivering zijn kosten verbonden. Deze kosten kunnen vergoed worden vanuit een PGB of via de gemeente. Je hebt hiervoor een indicatie dagbesteding nodig. De afdeling WMO van de gemeente, Stichting MEE of je behandelaar kunnen je ondersteunen bij het aanvragen van deze indicatie. 

Aanmelden

Je kan je bij ons aanmelden door het contactformulier in te vullen. 

Contactformulier